TERMENI ŞI CONDIŢII

 

I. PREVEDERI GENERALE

Site-ul magazinultaudebeauty.ro si subdomeniile acestuia sunt proprietatea SC SPECTRUM SALON SRL, care îl administrează după legislația aplicabilă pe teritoriul României.

 

II. DATELE DE IDENTIFICARE ALE SOCIETĂȚII 

SPECTRUM SALON SRL fiind înregistrată la Registrul Comerțului sub nr J22/1830/2014, având CUI RO 33872480, cu sediul în IAȘI, TRECEREA VIȘAN, NR. 20, JUD. IAȘI,

e-mail: vanzari@magazinultaudebeauty.ro, telefon:  0232 709 520, în calitate de vânzător-furnizor.  

Navigarea pe site-ul magazinultaudebeauty.ro si subdomeniile acestuia urmată de o comandă echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice client.

Înregistrarea ca utilizator al acestui site reprezintă acordul dumneavoastră implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

magazinultaudebeauty.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă.

 

III. DEFINIŢII

            Utilizator – orice persoană care vizitează site-ul magazinultaudebeauty.ro si subdomeniile acestuia.

            Vânzător – societatea  SPECTRUM SALON SRL.

            Client – persoană fizică / persoană juridică ce efectuează o comandă.

            Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare între vânzător și cumpărator prin care cumpărătorul transmite vânzătorului, prin intermediul site-ului intenția sa de a achiziționa produse, bunuri și echipamente  de pe site şi să facă plata acestora.

            Cont – secțiunea din site formată dintr-o adresa de e-mail și o parolă care permite cumpărătorului transmiterea comenzii și care conține informații despre client și istoricul cumparatorului în site (Comenzi, facturi fiscale, etc.).

            Site – domeniul magazinultaudebeauty.ro și subdomeniile acestuia.

            Contract – comanda confirmată de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord să vândă și să livreze Produsele şi bunurile, iar Clientul este de acord să achiziţioneze și să primească aceste Produse.

            Produse – orice produs, bun, echipament menţionat în Comandă, care urmează a fi furnizat de către Vânzător, Clientului.

            Utilizare abuzivă: reprezintă utilizarea Site-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii Vânzătorului.

            Date cu caracter personal – orice informații referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă. O persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulți factori specifici identității sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

            Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezintă orice operațiune sau set de operațiuni care se efectuează asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, înregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvăluirea către terți prin transmitere, diseminare sau în orice alt mod, alăturarea ori combinarea, blocarea, ștergerea sau distrugerea.

            Curier – orice persoană de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

 

IV. CONDIȚII DE UTILIZARE

            Clienții site-ului sunt rugați să citească cu atenție termenii și condițiile de utilizare expuse mai jos.

            Termenii și condițiile sunt prevederi minimale aplicabile, utilizarea site-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare.

            Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând de către magazinultaudebeauty.ro, prin actualizarea site-ului.

            Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpărarea produselor prezentate pe site-ul magazinultaudebeauty.ro implică acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site, precum și a legislației aplicabile.

 

V. POLITICĂ DE CONȚINUT

            Este strict interzisă publicarea pe serverele/pagina web a Vânzătorului de conținuturi (link-uri) care încalcă ori prejudiciază în orice mod drepturile persoanelor, care au conținut obscen sau de natură violentă, cu conținut defăimător sau calomnios, ce au caracter rasial ori discriminatoriu, care conțin viruși, cai troieni  sau altele similare, precum și cele care conțin software piratat și, în general, a oricăror alte comunicări, indiferent de natura acestora, fără acordul Vânzătorului.

            Orice încercare de a aduce prejudicii serverelor/paginii web, Vânzătorului sau Clienților este strict interzisă.

            Aspectul produselor: Imaginile și fotografii afișate pe site-ul nostru au un scop pur de prezentare și pot diferi de aspectul real al produselor livrate. Detaliile specifice ale fiecărui produs, inclusiv dimensiuni, culori și caracteristici, sunt prezentate în descrierea corespunzătoare a produsului. Vă rugăm să luați în considerare că aspectul final al produselor poate varia în funcție de setările ecranului dispozitivului dumneavoastră și că produsele livrate pot să nu includă accesorii sau elemente de ambientare prezentate în imagini.

 

VI. LIMITA ACCESULUI LA SITE

             Utilizatorii site-ului magazinultaudebeauty.ro pot face comentarii şi orice alte comunicări, pot să transmită sugestii, întrebări sau informaţii, dacă limbajul acestora este civilizat, iar conţinutul mesajelor nu este obscen, ameninţător, defăimător, nu face atingere în niciun fel la viaţa privată a altor persoane, nu conţine viruşi, nu serveşte unor campanii de promovare care nu au legătură cu magazinultaudebeauty.ro, nu sunt e-mailuri în masă ori orice altă formă de spam.

            Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail ori vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice, ori în numele oricărei alte entităţi vor fi raportate organelor abilitate. 

            magazinultaudebeauty.ro nu îşi asumă responsabilitatea şi nici nu va putea fi obligată la niciun fel de despăgubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicări.

 

VII. RESPECTAREA DREPTURILOR DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ, RESPECTIV A DREPTURILOR ASUPRA MĂRCILOR DUPĂ CAZ

            Întregul conţinut al site-ului magazinultaudebeauty.ro, incluzând: imagini, texte, elemente de design și grafică web, scripturi, software, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate este integral proprietatea SPECTRUM SALON SRL. şi este apărat de Legea privind dreptul de autor şi drepturile conexe nr. 8/1996, dar și de Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile georgafice, precum și de restul legislației naționale și internaționale aplicabile. Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepseşte conform legislaţiei în vigoare.

             Utilizatorii și Clienții sunt obligați să folosească informațiile de pe site-ul magazinultaudebeauty.ro doar în interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce parțial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății SPECTRUM SALON SRL. fără acordul scris al acesteia.

 

VIII. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SPECTRUM SALON SRL. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.
 2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate,

– trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

 1. Prin completarea datelor in formularul de creare de Cont si/sau de Comanda Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul 1.3.
 2. Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
 3. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Iași, Mitropolit Varlaam nr. 37, in atentia SPECTRUM SALON SRL., va puteti exercita, in mod gratuit, pentru o solicitare pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate.
 4. Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Iași, Mitropolit Varlaam nr. 37, in atentia SPECTRUM SALON SRL., va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

 6.1. rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

 6.2. transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

 6.3. notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

 1. De asemenea, SPECTRUM SALON SRL. poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 16.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a Bunurilor si Serviciilor noastre, asigurători.
 2. Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

 

IX. POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Vânzătorul va administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate voluntar de către Utilizator/Client sau de o altă persoană. 

Utilizatorul/Clientul nu este obligat să furnizeze aceste date, însă refuzul de a le furniza determina imposibilitatea efectuării și onorării comenzii.

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete când se completează o comandă, caz în care vânzătorul își rezervă dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate, marketing și publicitate, gestiune economico-financiară, statistică și informare asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, a ofertelor acestuia, evoluția și starea Comenzilor, situaţia contului de utilizator de pe magazinultaudebeauty.ro.

            Categoriile de date personale prelucrate sunt următoarele: numele şi prenumele, sexul, data şi locul naşterii, datele din actele de stare civilă, telefon/fax, adresă (domiciliu/reşedinţa), e-mail.

            Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către Vânzător.

            Prin înscrierea pe site, efectuarea unei Comenzi și completarea datelor personale în formularele de înscriere, Utilizatorii/Clienții declară că sunt de acord ca datele lor personale să fie incluse în baza de date a Societății și își dau acordul expres și neechivoc la stocarea, utilizarea şi prelucrarea lor de către magazinultaudebeauty.ro în scopurile indicate mai sus, inclusiv, dar nelimitându-se la furnizorii de servicii de marketing, curierat, servicii de plată/bancare.

            Utilizatorilor/Clienţilor le sunt garantate drepturile prevăzute de Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervenţie, dreptul de opoziţie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiţiei în caz de încălcare a drepturilor sale.

            Clienţii au dreptul de a solicita ştergerea totală sau parţială a datelor cu caracter personal, în baza unei cereri scrise, semnate şi datate transmisă către Vânzător.

            În cazul în care Clientul îşi modifică, prin utilizarea formularelor de pe site, datele personale furnizate deja către magazinultaudebeauty.ro şi există Comenzi în derulare, Comenzile îşi păstrează datele de la momentul plasării, iar livrarea produselor se va face luându-se în considerare noile date, modificate.

            Vânzătorul garanteaza confidențialitatea datelor personale colectate și se obligă să respecte dispozițiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

            Datele cu caracter personal obținute de către Vânzător vor fi stocate în baza sa de date, iar acesta va lua toate măsurile pentru protecția lor împotriva distrugerilor accidentale sau folosirii ilegale.

            Pentru executarea Contractului, Vânzătorul va transmite datele cu caracter personal necesare către firma de curierat care va livra produsele, precum și către unitățile bancare prin care vor fi procesate plățile on-line, aceste transmiteri de date nefiind considerate încălcări ale prevederilor Legii nr. 677/2001.

            magazinultaudebeauty.ro nu solicită Utilizatorilor săi prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc.) informaţii confidenţiale, date despre conturi bancare, parole personale etc. 

            În cazul în care Clientul divulgă aceste informații unor terți, atunci Clientul poartă întreaga responsabilitate pentru acţiunile sale.

 

X. MĂSURI DE SECURITATE

            Vânzătorul va lua măsurile tehnice și organizatorice adecvate în vederea asigurării securității prelucrării datelor cu caracter personal pe site-ul magazinultaudebeauty.ro, astfel încât să  garanteze că datele cu caracter personal pot fi accesate numai de persoane autorizate, în scopurile autorizate de lege, să protejeze datele cu caracter personal stocate sau transmise împotriva distrugerii accidentale ori ilicite, împotriva pierderii sau deteriorării accidentale și împotriva stocării, prelucrării, accesării sau divulgării ilicite.

 

XI. DERULAREA OPERAȚIUNILOR DE VÂNZARE PRIN SITE-UL magazinultaudebeauty.ro

            Site-ul cuprinde informații ce pot fi accesate, sau vizualizate prin utilizarea unui echipament electronic, informații legate de datele de identificare ale vânzătorului și de contact, informații despre bunurile și produsele oferite spre vânzare și/sau tarifele practicate de vânzător.

 

 1. Înregistrarea ca Utilizator

            Pentru crearea unui cont pe site-ul magazinultaudebeauty.ro, Utilizatorul este obligat să folosească o adresă de e-mail validă. Vânzătorul poate refuza cererea de înregistrare în situaţiile în care constată că au fost utilizate informaţii neconforme cu realitatea. 

 

 1. Comanda

            Accesul în vederea efectuării unei comenzi îi este permis oricărui Client-cumpărător.

            Pentru motive justificate magazinultaudebeauty.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul Clientului în vederea efectuării unei comenzi și/sau la unele din modalitățile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activității Clientului pe site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel magazinultaudebeauty.ro. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul se poate adresa Vânzătorului prin intermediul datelor de contact, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor sus mentionate.

            Pentru a putea lansa o comandă, Clientul trebuie să seteze detaliile preferate de Comandă (unde să fie livrată, modalitatea de expediere şi modalitatea de plată) în contul de Utilizator, iar aceste setări vor fi reţinute şi folosite pentru fiecare Comandă. Aceste setări pot fi modificate oricând.

            În funcție de disponibilitate, produsele pot fi:

În stoc – avem mai mult de 3 bucăti în stoc;

Stoc limitat – avem mai puțin de 2 bucati in stoc;

La comanda – produsul nu este disponibil în stocul din depozitul nostru, însă dacă se va înregistra o comandă cu privire la acesta consultanții noștri vor contacta Clientul pentru a-i comunica când îi va fi livrat Produsul.

Stoc epuizat – produsul nu mai este disponibil in stocul din depozitul nostru sau în showroomuri.

              Prin finalizarea Comenzii, Clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale şi corecte, în caz contrar putând suporta consecințele acestor erori (comandă întârziată, transmisă greşit etc).

            magazinultaudebeauty.ro nu poate fi tras la răspundere pentru informaţii introduse eronat, din care pot decurge întârzieri de livrare. Astfel, toate taxele de transport efectuat în vederea reexpedierii Comenzii vor cădea în sarcina Clientului.

            Prin finalizarea Comenzii, Clientul se declară de acord ca un reprezentant magazinultaudebeauty.ro să îl contacteze prin orice mijloc disponibil convenit de către Părţi (e-mail/telefon) pentru confirmarea personală a Comenzii.

            magazinultaudebeauty.ro poate refuza o Comandă în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, fără a exista obligaţii între părţi şi fără ca o parte să poată pretinde daune, pentru următoarele situaţii:

produsul comandat nu este pe stoc;

identificarea unei erori în informațiile pentru produs, inclusiv prețul sau oferta promoțională;

datele Clientului incomplete sau incorecte;

livrari consecutiv eşuate;

eşuarea / invalidarea tranzactiei online;

clientul manifestă un comportament și limbaj neadecvat (agresiv) sau are în istoricul comenzilor livrări refuzate;

alte motive obiective: există suspiciuni cu privire la modalitatea de plată.

            Contractul se consideră încheiat între Client şi magazinultaudebeauty.ro în momentul primirii de către Client de la magazinultaudebeauty.ro, prin intermediul poştei electronice a notificării de expediere a Comenzii.

            În cazul în care un Produs, bun sau echipament comandat de către Client nu poate fi livrat de către magazinultaudebeauty.ro, Clientul va fi informat asupra acestui fapt.

 

 1. Preţul

            Preţul final plătit de Client este format din preţul produsului + cheltuielile de expediţie.

            Toate preţurile aferente produselor și echipamentelor comercializate prin intermediul site-ului magazinultaudebeauty.ro sunt exprimate în Lei şi conțin T.V.A., conform legislaţiei în vigoare.

            De asemenea, ne rezervăm dreptul de a modifica prețurile fără o înștiințare prealabilă, fără a afecta însă comenzile deja confirmate.

 

 1. Facturare – plăţi

            Plata se poate faceprin urmatoarele modalități:

 • în numerar sau prin card bancar și integral curierului, în momentul primirii coletului cu produsele comandate.
 • cu cardul, in momentul finalizării comenzii

            Vânzătorul va emite către Client o factură pentru Produsele şi bunurile sau echipamentele livrate, obligația Clientului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform  legislaţiei în vigoare.

 

 1. Livrarea și condițiile de livrare

            Data estimată de primire a Comenzii poate varia în funcţie de adresa de livrare.

            Livrarea se va face în toată țara prin Curier rapid.

            Clientul va fi contactat telefonic de către Curier în prealabil pentru a obţine confirmarea prezenţei acestuia la adresa dată și confirmată. Dacă Clientul nu se va afla la adresa confirmată și la ora stabilită, acesta va suporta taxa de transport aferentă unei posibile noi livrări. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectării, doar cu acordul Curierului.

            Livrarea se consideră a fi îndeplinită de către magazinultaudebeauty.ro la momentul predării produselor comandate către Client la adresa selectată de acesta.

 

 1. Recepția produselor

           Clientul va verifica dacă produsele sunt deteriorate sau dacă există lipsuri, iar eventualele probleme vor fi menţionate în mod olograf pe bonul de livrare, pentru a putea fi luate în considerare. 
            Prin semnarea bonului de livrare, Clientul recunoaşte primirea în bune condiţii şi în totalitate a produselor comandate.

 

XII. POLITICA DE RETRAGERE & RETUR

             Ca măsură restrictivă pentru CLIENȚII ce nu ridică PRODUSELE comandate ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia noi comenzi fără ca plata acestora sa fie efectuata integral în avans.

             În situația în care CLIENȚII ce au comenzi neridicate doresc să comande produse cu plată în sistem ramburs, aceștia vor trebui să achite în avans contravaloarea următoarei comenzi plus cea a transportului tur-retur pentru comanda neridicată anterior în cuantum de 25 de lei. Ulterior opțiunea de plată în sistem ramburs va fi din nou disponibilă la finalizarea comenzilor.

             Conform Ordonanței nr. 34/2014, privind regimul juridic al contractelor la distanță, produsele se returnează în termen de 14 zile calendaristice, de la primirea coletului. În situația menționată mai sus, CLIENTUL are dreptul de a returna orice produs în termen de 14 zile calendaristice de la recepția acestuia și poate solicita returnarea sumei de bani sau schimbarea cu un alt produs. În aceste cazuri, valoarea în bani returnată, se referă strict la costul produselor, exclus taxele de expediție.

            Clientul va suporta costurile legate de returnarea produsului, excepție făcând cazul în care returnarea se face pentru deficiențe calitative ale produsului imputabile Vânzătorului.

Notificarea de returnare se face la adresa de mail venusbeautyhometrade@gmail.com în care vă rugăm să specificați numărul comenzii și produsul pe care doriți să-l returnați.

Returnarea produselor se va face la adresa Iași, Mitropolit Varlaam nr. 37, Jud. Iași.

Nu se admit la retur:

– Produse care au fost desfăcute

– Produse care au fost testate/utilizate

– Produse care nu au etichetele intacte, au sigilii rupte ori șterse

– Produse achiziționate de la alte magazine 

– Produse neînsoțite de documentele ce dovedesc achiziția (factura/ bon fiscal/ garanție)

– Produse cu ambalajele deteriorate în orice fel

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat.

 

XII. RĂSPUNDEREA VÂNZĂTORULUI

Vânzătorul nu poate fi tras la răspundere pentru prejudiciile create nici ca urmare a nefuncționării site-ului  și nici pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării anumitor link-uri de pe site.

Vânzătorul se străduiește ca informațiile oferite pe site să fie cat mai clare, complete și mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori.

magazinultaudebeauty.ro nu ofera niciun fel de garanție directă sau indirectă privind calitatea informațiilor și/sau caracterul complet al acestora.

Vânzătorul nu se face răspunzator pentru coletele deteriorate din cauza proastei manipulari din partea firmelor de livrare colaboratoare.

 

XIII. FORȚA MAJORĂ

           Niciuna dintre părţile contractante nu poate fi trasă la răspundere pentru neexecutarea (total/parţial) sau executarea cu întârziere a obligaţiilor sale, dacă acestea au fost cauzate de un caz forţă majoră. Părţile îşi vor aduce la cunoştinţă de îndată ce este posibil cazul de forţă majoră şi vor lua toate măsurile necesare în vederea limitării consecințelor evenimentului.

           Dacă în termen de 15 zile evenimentul de forţă majoră nu încetează, părţile au dreptul de a denunţa unilateral contractul, fără pretinderea de daune-interese.

           Forţa majoră va fi probată conform legii.

 

XIV. SOLUȚIONAREA CONFLICTELOR

            Contractul (comanda confirmată) va fi guvernat şi interpretat în conformitate cu legea română. Orice conflict apărut între magazinultaudebeauty.ro şi Client va fi rezolvat pe cat posibil pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, vor fi urmate caile legale prevazute de legislatia in vigoare. Instanţele judecătorești competente sunt cele de la sediul Vânzătorului.      

În caz de divergenţă sau neînţelegeri, se vor aplica Termenii şi condiţiile valabile la momentul efectuării Comenzii.

 

XV. FRAUDA

            Orice tentativă de fraudă sau faptă în formă consumată (cum ar fi, dar fără a se limită la: accesarea datelor Clienţilor magazinultaudebeauty.ro, alterarea conţinutului site-ului, încercarea de afectare a performanţelor serverelor magazinultaudebeauty.ro, deturnarea conținutului livrărilor către terţi etc.) va fi raportată autorităților competente și poate intra sub incidența legii penale.

Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.

 

XVI. DISPOZIŢII FINALE

            Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.